Urban Spin NL - Eduplaying


Urban Spin

020 - 3635445

Spin & speel!

Hoe werkt het?

Dit interactieve spel biedt eindeloos speelplezier! Maak eerst de benodigde elektriciteit door aan het wiel te draaien. Speel dan een van de spannende games.

Kies uit Memory, RunTime, Calculation Quiz en de Urban Dance. 

De interactieve tegels zorgen voor een speciale ervaring!

Updatable games!

De games van de Urban Spin zijn heel makkelijk up te daten. Open het klepje met de speciale sleutel, verwissel de USB stick (disc-on-key) en klaar ben je!  Op die manier zal deze installatie nooit vervelen.

Ook leverbaar met speciale rekenspellen

Ben je op zoek naar een installatie om kinderen te laten oefenen met rekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de speciale rekenspelletjes!

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Bestel de Urban Spin

Bestel nu de Urban Spin voor € 8500,- en je hebt deze binnen zes weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                                  8+
Certification:                             EN1176
Height:                                       870 mm
Weight Spin Wheel:                 50 kg
Weight tiles:                              5.5 kg per tile (x 8 tiles)
User friendly:                            √
Registration use:                      √
Human powered:                     √
Audiovisual:                              √
Time lock:                                  optional

.

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>