De interactieve voetbal muur daagt voetballers uit om te bewegen en spelen.


ShotSpot

020 - 3635445

Bewegen en spelen voor alle leeftijden

Hoe werkt het?

De ShotSpot is een interactieve muur met 6 aanrakingsgevoelige panelen en LED verlichting.  De ShotSpot bevat diverse uitdagende games die gebruikers op een gave manier stimuleren om te bewegen en hun concentratie- en coördinatievermogen te oefenen. De felle LED lichten gecombineerd met geluiden geven spelers feedback over hun prestaties. De ShotSpot wordt standaard geleverd met drie spannende spellen: Sharpshooter, Memory en Lighfight.  Deze drie spellen zijn geschikt voor zowel jongere kinderen als voor tieners en volwassenen.

Laat ze meer buiten spelen en meer bewegen!

De ShotSpot moedigt kinderen en tieners aan om meer buiten te spelen en te bewegen in plaats van thuis achter hun schermpjes gekluisterd te zitten. Met de ShotSpot kun je alleen spelen of in verschillende groepen. Het bijzondere is dat je met de ShotSpot van twee kanten kunt spelen. Ook volwassenen en mensen die normaliter niet geïnteresseerd zijn in sport vinden het leuk om met de interactieve ShotSpot te spelen!

interactive football wal
interactive football wal

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Bestel de ShotSpot 

Bestel nu de ShotSpot voor € 6650,- en je hebt deze binnen acht weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                6+
Certification:           NEN EN1176-1:2008
Height:                     1600 mm
Diameter:                320 mm
Weight:                    500 kg
User friendly:          √
Registration use:    √
Human powered:   √
Audiovisual:            √
Time lock:                optional

interactive football wal

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>