Runtime NL - Eduplaying


RunTime

020 - 3635445

Spelen en bewegen voor jong en oud 

How does it work?

Sla op een van de gekleurde knoppen van de vijf paaltjes. De RunTime roept een andere kleur. Ren zo snel mogelijk naar die kleur en sla weer op de knop. Nu vertelt de RunTime hoe snel je bent en roept hij weer een andere kleur. Je rent weer naar de volgende kleur.. enz. enz. Het spel van de RunTime wordt door iedereen direct begrepen. Bovendien is het spel heel verslavend, je blijft rennen! Natuurlijk kun je zelf ook andere spellen bedenken en de RunTime daarvoor gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Bestel de RunTime 

Bestel nu de RunTime voor € 3750,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Downloads

RunTime 3D

RunTime Technical Report

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>