Optische Illusies - Eduplaying


Optische Illusies Panelen

020-3635445

Fascinerend en educatief

Hoe werkt het?

Optische illusies gebruiken kleur, licht en geometrische patronen om afbeeldingen te creëren die het brein kunnen misleiden. De informatie die de ogen verzamelen wordt door de hersenen verwerkt en zorgen voor een waarneming van iets dat in werkelijkheid niet bestaat. 

Optische illusies laten kinderen en volwassene zien hoe ons brein z'n best doet om dat wat we zien te interpreteren. Optische illusies misleiden onze hersenen en fascineren jong en oud.   

Uitgebreide collectie optische illusies

Eduplaying beschikt over een grote collectie optische illusies die worden geleverd in sets van 5 tot 30 panelen. De panelen komen in twee maten en kunnen worden geleverd met of zonder palen.

Tip

Gebruik een van onze human powered audio spelers om uitleg bij de optische illusies te geven!

Bestel de Optische Illusie Panelen

Bestel nu de Optische Illusie Panelen en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Technical data

Audience:                3+
Certification:           N/A
Size Large:               120 x 100 cm
Size Small:               75 x 60 cm
Weight:                    7 kg (large), 4 kg (small)
User friendly:         √
UV resistant:          √
Safety zone:           N/A

Materialen en bevestiging

De panelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. De tekeningen worden op de panelen aangebracht met een speciale sublimatie techniek, waarbij het pigemnt wordt toegevoegd aan een dubbele laag poedercoating.

De Optische Illusie Panelen kunnen met en zonder gegalvaniseerd stalen poten worden geleverd en kunnen tevens worden bevestigd aan een bestaande muur of hek. 

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>