Moppenpaaltje - Eduplaying


Audionetic Moppenpaal

020 - 3635445

Plezier en sfeer voor elke speeltuin en park

Hoe werkt het?

Het vertellen van moppen en raadsels is overal en altijd heel populair! De Moppen & Raadsels Audionetic is een paaltje dat .... moppen en raadsels verteld! Elke keer dat een kind het paaltje activeert door op het pedaal te trappen verteld het paaltje een van de vele honderden moppen en raadsels. 

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Sociale Interactie door moppen en raadsels

Met de Moppen & Raadsels Audionetic is het niet alleen lachen geblazen, maar dit paaltje zorgt ook voor sociale interactie want kinderen vertellen de moppen en raadsels door aan hun vriendjes en ouders.  De collectie van moppen en raadsels kan gemakkelijk worden geupdate door de USB stick te vervangen.

Vervang zelf gemakkelijk de audio

Het verversen van de audio van de Audionetic is super makkelijk! Alle audio staat op een USb stick. Open het klepje met de speciale sleutel, vervang de USB stick en de audio is aangepast. Zo kun je een Moppen & Raadsels paal in een klap veranderen in een Dierenfabels paal. Eduplaying levert de verschillende modellen Audionetic compleet met audio inhoud. Maar het is ook heel makkelijk om zelf verhalen of liedjes op te nemen of andere bestaande audio te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt zijn MP3 bestanden. De Audionetic MoppenPaal komt standaard met een collectie van honderden moppen en raadsels.

Met duizenden installaties wereldwijd kun je gerust zijn op de kwaliteit van de Audionetic!

Bestel de Moppen- en RaadselsPaal 

Bestel nu de Moppen- en RaadselsPaal voor € 2375,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                 4+
Certification:            NEN EN1176-1:2008
Height:                      908 mm
Diameter:                 300 mm
Weight:                     23 kg
User friendly:           √
Registration use:     √
Human powered:    √
Audio:                        √
Time lock:                 optional

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>