Interactief stuur voor op de speeltuin - Eduplaying


KineticWheel

020 - 3635445

Kinderen zijn gek op sturen!

Kinderen zijn gek op sturen!

Door aan het wiel te draaien wekken kids stroom op en begint het KineticWheel belevingsvolle geluiden te maken. Zo kunnen ze luisteren naar de zee en met piraten praten, een vliegtuig besturen als een stoere piloot of doen net alsof zijzelf in een raceauto zitten!

Drie modellen: Boot, Vliegtuig, Truck

Het KineticWheel is leverbaar in drie modellen met verschillende sturen: Boot, vliegtuig of auto. Maar natuurlijk kun je het KineticWheel ook gebruiken als trein of brandweerauto stuur! Elk model komt met bijpassende audio. Telkens wanneer er aan het stuur wordt gedraaid speelt het KineticWheel een van de toffe audiofragmenten af.

Spannende Speelhoek

Gebruik het KineticWheel om op een simpele manier en tegen lage kosten een geweldig spannende speelhoek te creëren! Plaats er bijvoorbeeld een piratenvlag bij of schilder de contouren van een vliegtuig op de grond. De rest fantaseren de kinderen er zelf bij! Heb je zelf al een boot, een vliegtuig of een auto staan? Maak het feest compleet met één van deze geweldige sturen!

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Het KineticWheel gebruikt géén externe stroom, is zeer vandaalbestendig en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Goed voor jaren speelplezier! Kinderen zijn gek op sturen! 

Interactieve speeltuin

Bestel de KineticWheel 

Bestel nu de Kineticwheel voor € 2475,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                3+
Certification:           NEN EN1176-1:2008
Height:                     1000 mm
Width:                      300 mm
Weight:                    42 kg
User friendly:          √
Registration use:    √
Human powered:  √
Audio:                      √
Time clock:              optional
Safety zone:            at least 150 cm

Interactief stuur

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>