Eduplaying interactieve sport & speeltuin installaties


JumpStone

020 - 3635445

Fun & fitness voor alle leeftijden!

Hoe werkt het?

Door te springen wek je stroom op en begint de JumpStone een van de vele liedjes te spelen. Je moet blijven springen om de muziek aan de gang te houden. Het springen vraagt veel energie, gelukkig staan er anderen in de rij om het van je over te nemen!

Interactieve fitness installatie!

Natuurlijk vinden kinderen de JumpStone prachtig om mee te spelen maar de JumpStone is ook bijzonder geschikt voor volwassenen. Plaats een JumpStone naast de outdoor fitness installaties en kijk hoe enthousiast volwassenen de JumpStone gebruiken om hun conditie te verbeteren!

Energie speeltuin
Interactieve speeltuin

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Bestel de JumpStone 

Bestel nu de JumpStone voor € 2475,- en je hebt deze binnen zes weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                3+
Certification:           NEN EN1176-1:2008
Height:                     252 mm
Width:                      511 mm
Weight:                    35 kg
User friendly:          √
Registration use:    √
Human powered:   √
Audio:                       √
Time lock:                optional
Safety zone:            at least 150 cm

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>