Interactieve wip: De wip is opnieuw uitgevonden! Genereer zelf de energie voor unieke licht- en geluidseffecten met deze duurzame en interactieve wip.


Interactieve wip

+1 917 6 7777 45

​Met muziek en flitsende lichteffecten.

Interactieve speeltuin

Hoe werkt het​?

Samen op de wip wordt een totaal nieuwe ervaring met deze interactieve wip!​ Deze wip genereert namelijk 'human powered' energie waarmee je muziek en de interavtieve LED-verlichting aandrijft voor een unieke, super gave lichtshow.​ Dankzij de zware metalen constructie en de duurzame poedercoating is de wip bestand tegen alle weersomstandigheden. Onder de zitjes is een stevige rubber schokdemper gemonteerd. Veilig, duurzaam en vernieuwend: deze interactieve wip staat garant voor jarenlang speelplezier.

Eenvoudig audio vervangen​ 

​Zin in een ander deuntje? De audio vervangen gaat snel en gemakkelijk: open het deksel met de speciale sleutel en verwissel de USB-stick. ​Maak een keuze uit de grote collectie muziek en verhalen uit de database van Eduplaying of zet je eigen favoriete muziek op de USB-stick.​ Zo kan je de muziek van de interactieve wip eenvoudig aanpassen voor elke gelegenheid! ​

Technical data

Audience:                8+
Time Clock:             optional
Height:                    1150 mm
Length:                    3500 mm
Weight:                   150 kg
Width:                     1790 mm 

Interactieve wip

>