De favoriet van jong en oud. Deze interactieve schommel gebruikt ‘human powered’ energie voor een interactieve lichtshow mét muziek.


Interactieve schommel

+1 917 6 7777 45

De favoriet van elke speeltuin

interactieve speeltuin

Hoe werkt het?

De interactieve schommel is een van onze jongste ontwerpen. Elke schommelbeweging wordt direct omgezet in energie voor een interactieve lichtshow met muziek. Wie schommelt er hard genoeg om de schommel helemaal tot bovenaan te verlichten? ​Jong en oud zullen niet weg te slaan zijn bij deze unieke schommel!

Tijd voor een ander muziekje? Open het luikje en plaats een USB-stick met nieuwe liedjes: simpel en snel. ​​Eduplaying beschikt over een ruime database aan muziek en verhalen, maar voor een meer gepersonaliseerde ervaring is het ook mogelijk om je eigen audio te gebruiken. ​Sinterklaas en kerstliedjes in december, carnavalshits voor carnaval... de mogelijkheden zijn eindeloos. 


​Duurzame 'human powered' technologie

​De interactieve schommel maakt gebruik van 'human powered' energie: kinetische energie van de schommelbeweging levert de stroom voor de muziek en de LED-verlichting die de schommel zo onweerstaanbaar maken.​ Ondergrondse kabels of batterijen zijn daardoor overbodig. De zware metalen constructie met duurzame poedercoating staat garant voor jarenlang speelplezier.

Technical data

Audience:                3+
Width:                      1790 mm
Height:                     2650 mm
Weight:                    450 kg
User friendly:         √
Human powered:  √
Audiovisual:           √
Time lock:               optional

interactieve speeltuin

>