Interactieve speeltoestellen, Human powered voor alle leeftijden

Eduplaying

Interactieve

Speeltoestellen

Onze interactieve speeltoestellen

Interactive Cube

interactieve dobbelsteen

€ 17.500,-

De interactieve Cube is van ver al te zien, een echt landmark. Spin de Cube rond, wek daarmee stroom op en speel een van de toffe games. Voor alle leeftijden.

GameWall

Interactieve muur

vanaf € 6.450,-

De GameWall biedt verschillende spannende games aan om de behendigheid van spelers te testen. Wees voorzichtig, de games zijn verslavend!


ShotSpot

interactieve voetbalmuur

vanaf € 8.350,-

Deze interactieve installatie bevat 6 impact-sensitive panelen met felle LED lichten en geluid. Speel uitdagende (voetbal) spelen in je eentje of met z'n twintigen!

Audionetic

€ 3.650,-

Op duizenden plekken ter wereld in gebruik. Als audio info punt maar ook als fun concept op de speelplaats.  Maak kennis met de vele mogelijkheden.

DJ post

€ 2.950,-

De DJ Post versterkt het geluid van elke smartphone, zonder kabels of Bluetooth. Draai de schijf om stroom te maken, kies je lied en dans.

GameRobot

€ 3.650,-

Met de GameRobot kun je vier leuke games spelen. Eerst energie opwekken dus bewegen, dan je behendigheid en concentratie gebruiken!

Interactieve Schommel

Interactieve speeltuin


 € 11.500,-

De favoriet van jong en oud. Deze interactieve schommel gebruikt ‘human powered’ energie voor een interactieve lichtshow mét muziek.


JumpStone

€ 3.000,-

Door op de JumpStone te springen genereer je energie en begint een van de liedjes te spelen. Blijf springen zodat de muziek blijft spelen!

Muziek- en VerhalenBal

€ 2.850,-

Geweldig voor kinderen. Geen elektriciteit nodig! Ook voor rolstoelgebruikers. De geweldige geluidskwaliteit met de robuuste uitvoering geeft jaren van speelplezier! 


Interactieve draaimolen

Interactieve speeltuin

€ 11.500,-

Hou je stevig vast want deze interactieve draaimolen is een ware belevenis! Met de wind in je haren wek je al draaiend zelf de energie op voor muziek en coole lichteffecten.

Interactieve wip

€ 7.750,-

De wip is opnieuw uitgevonden! Genereer zelf de energie voor unieke licht- en geluidseffecten met deze duurzame en interactieve wip.

Interactief klimrek

 Een interactief klimrek waarop je heel veel verschillende spelletjes kan spelen; volg het licht of raak de zitjes aan… laat je meenemen op een fantastisch klimavontuur!


AudioSense

Interactieve speeltoestellen

€ 2.500,-

 The AudioSense kan aan elke wand worden bevestigd. Hij geeft niet alleen perfect geluid maar ook de optie om een geur naar keuze te genereren!

AudioZone

interactieve speeltoestellen

€ 6.300,-

De AudioZone biedt 4 stoere games zoals memory, speed test en de BOM. Laat ze spelen en rondrennen en energie maken en energie verliezen! 

KineticWheel

Kinderen zijn gek op sturen! Het KineticWheel bestaat met boot, vliegtuig of autostuur. Hoor de piraten of de stroomtrein; de rest fantaseer je erbij!

Optische Illusies

Optische Illusies pannel

sets vanaf € 1.200,-

Maak een keuzen uit onze collectie van Optische Illusie Panelen. Jong en oud houden van optische illusies, gebruik ze om een speciale sfeer te creëren.  

Interactieve speeltuinen op maat

Wij kunnen je helpen om interactieve speeltuinen en installaties te realiseren volgens jouw eigen ontwerp, met gebruik van onze interactieve componenten.

Audio Bank

Pratende bank

Deze bank is speciaal ontworpen voor de publieke ruimte en speelt je favoriete muziek, spannende verhalen of nuttige informatie. ‘Human powered’ door lekker te schommelen! 

Duurzaam en ecologisch door de 'human power' en de onverwoestbare kwaliteit

Voordelen

'Human powered'

Alle Eduplaying producten maken gebruik van 'human powered' energie. De installaties hebben geen externe elektriciteit nodig en bevatten geen batterijen. 

100% veilig

Onze producten zijn 100% veilig. Al Eduplaying's installaties zijn getest en gecertificeerd voor gebruik in de openbare ruimte. De installaties zijn geschikt voor speeltuinen.

Toegankelijk

De meeste van onze producten zijn geschikt voor mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen,  inclusief rolstoelgebruikers en slechthorenden.

Onderhoudsarm

Eduplaying producten hebben zeer weinig onderhoud nodig. Sommige producten zijn zelfs geheel onderhoudsvrij!  

Hufter proof

We gebruiken sterke materialen en leveren topkwaliteit. De Eduplaying producten zijn zeer vandaal bestendig.

Optionele tijdsklok

Alle installaties hebben een optionele klok om gebruik s nachts te voorkomen. Geen klachten over geluidsoverlast, zelfs in woonwijken.  

Referentie projecten

  • ASTROnomie lab
  • DEWA speeltuin
  • vlindertuin

Planetarium en Fluisterschotels - Meridiana, Houston, Texas, VS

Ten zuiden van de Texas Medical Center in Meridiana, VS wordt een nieuwe woonwijk gebouwd met huizen, scholen en winkels. In Meridiana worden parken aangelegd voor gebruik van de bewoners en tegelijkertijd voor scholen om educatief gebruik van te maken.  Rond de water basins worden paden met 'learning loops' gerealiseerd. Tijdens de eerste fase worden drie 'learning labs' ontwikkeld: het Astronomie Lab, het Lake Habitat en de Energy Lab.

Eduplaying is vereerd om deel uit te maken van het Meridiana project en leverde het Play Planetarium en de Geluidschotels voor het Astronomie Lab.

Eduplaying management

Naf Hershler en Miriam Levy leiden Eduplaying's team van speeltuin designers, creatieve consultants en landschapsarchitecten. Naf heeft een achtergrond in technologie en educatie en is een expert op het gebied van storytelling en heritage interpretation. Miriam werkte vele jaren in opbouwwerk en heeft veel ervaring in marketing-communicatie.

Het management van Eduplaying werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Naf Hershler


“Ga en speel. Ren rond. Bouw iets. Breek iets. Klim in een boom. Word vies. Maak plezier.”

Miriam Levy

“Een eindig spel wordt gespeeld om te winnen, een oneindig spel wordt gespeeld om te spelen.”

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>