Geluidschotels Spelen met Wetenschap voor jong en oud


Geluidschotels

020 - 3635445

Spelen met Wetenschap

Geluidschotels

Hoe werkt het?

De Geluidschotels demonstreren het principe van de reflectie van geluidsgolven door gebruik te maken van twee grote parabole schotels die recht tegenover elkaar geplaatst worden op een afstand van 10 - 15 meter.

Met deze installatie kan je in de een schotel praten en in de andere schotel horen wat er in de schotel aan de overkant wordt gezegd. Kinderen en volwassenen vinden het prachtig om via de schotels gesprekken te voeren. 

Interessant feit

Voor de Tweede Wereldoorlog en de uitvinding van de radar werden Geluidschotels ingezet om de nadering van vijandige vliegtuigen te signaleren.  De meest bekende Geluidschotels uit die tijd staan op het schiereiland Denge of Dungeness en in Hythe in Kent, Engeland.

STEM speeltuin

STEM playground

Bestel de Geluidschotels

Bestel nu de Geluidschotels voor € 6500 ,- en je hebt deze binnen acht weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Materials:                Powder coated Steel

Diameter:               180 cm

Audience:                3+

Certification:          conform EN1176, ASTM
Height:         2598 mm            

User friendly:         √

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>