GameWall de interactieve installatie voor jong en oud


GameWall

020 - 3635445

Spelletjes die je niet loslaten

Hoe werkt het?

Draai aan de schijf om de benodigde elektriciteit op te wekken. Kies vervolgens een van de vier spannende interactieve games:

1. Speed test
2. Quick colors
3. Memory
4. Volg het licht

De fel oplichtende drukknoppen en de digitale geluidskwaliteit maken van deze GameWall een aantrekkelijke attractie voor alle leeftijden. De GameWall is super stevig en kan dan ook zonder toezicht gebruikt worden, zowel binnen als buiten. De GameWall is bovendien bestand tegen elke weer, zelfs sneeuw en ijs vormen geen probleem. Een GameWall geplaatst in een winkelcentrum of restaurant kan gewoon met warm water en sop worden afgenomen! De spellen stimuleren het geheugen, het concentratievermogen, de coördinatie en de zintuiglijke vaardigheden. Maar bovenal biedt deze interactieve installatie veel speelplezier!

Updatable content

De spellen van de GameWall zijn makkelijk te updaten. Verwissel gewoon de USB stick (disc-on-key) en klaar ben je! Kinderen kunnen zelfs rekenoefeningen doen met de GameWall.

electronic playground
interactieve speeltuin

Speciale modellen GameWall: Senioren en Quizwall

Ben je op zoek naar een educatieve attractie voor een speciale locatie? Informeer dan naar het speciale Quiz model van de GameWall, met een spannende quiz met vragen over jouw  locatie. Of zoek je een prikkelende installatie voor senioren om cognitieve vaardigheden te oefenen? Vraag dan naar het speciale Senioren model van de GameWall! 

Bestel de GameWall

Bestel nu de GameWall voor € 7450,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                     6+
Certification:                EN1176
Width:                           2650 mm
Diameter:                     1160 mm
Weight:                         45 kg
User friendly:              √
Registration use:        √
Human powered:       √
Audiovisual:                √
Time lock:                   optional

gamewall

Downloads

GameWall Certificate

GameWall Installation Manual

GameWall 3D Model (.dwg)

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>