De interactieve GameRobot geeft eindeloos plezier voor elke interactieve speeltuin


GameRobot

020 - 3635445

Toffe educatieve spelletjes 

Hoe werkt het?

De interactieve GameRobot geeft eindeloos plezier! Genereer eerste zelf de benodigde elektriciteit door op het voetpedaal te stappen. Kies dan voor een van de verschillende spelletjes. De combinatie van licht en geluid maakt de GameRobot tot een ware sensatie! 

De GameRobot is super leuk om mee te spelen. Tegelijkertijd geeft de GameRobot oefening in snelheid, geheugen en behendigheid. Het multifunctionele display en de van kleur veranderende lichtknoppen geven een nieuwe dimensie aan spelen. 

Opwindend en uitdagend

Op een schoolplein worden kinderen uitgedaagd met spannende spelletjes. Een familie in een wachtrij is niet verveeld maar speelt met de GameRobot. Op een terras van een restaurant doen kinderen leuke spelletjes met de GameRobot. Een speeltuin waar kinderen met de GameRobot spelen. Het is allemaal mogelijk.  Uitdagend, leerzaam en opwindend, dat vinden kinderen van de GameRobot.

Spelletjes en educatieve content makkelijk updaten

Natuurlijk zijn de spelletjes van de GameRobot gemakkelijk updatable. Je hoeft alleen de USB stick (disc-on-key) te vervangen en klaar ben je! Kinderen kunnen de GameRobot zelfs gebruiken om rekenen mee te oefenen!  

outdoor gaming
outdoor gaming

GameRobot model Senioren: cognitieve fitness

De speciale GameRobot Senioren is bedoeld om de cognitieve vaardigheden van ouderen te verbeteren. Uit steeds meer onderzoek blijkt dat bewegen een gunstige invloed heeft op de conditie van de hersenen. De GameRobot stimuleert bewegen, want de gebruiker moet zelf de benodigde stroom opwekken door op het pedaal te trappen. Maar dat is slechts het begin. De speciaal voor ouderen ontwikkelde spellen zijn gericht op intellectuele uitdaging en cognitieve oefeningen.

Het gebruik van de GameRobot Senioren leidt tot een betere conditie, tot verbetering van de coördinatie, van het reactievermogen, het evenwicht en de soepelheid van spieren en gewrichten.De GameRobot Senioren is kortom goed voor lichaam en geest!

GameRobot model Quiz: je eigen kennis quiz

Stel je voor: een speciaal model GameRobot met een kennis kwis over het onderwerp van jouw eigen locatie. Een spelletje met tien vragen die random uit een database van honderd vragen worden gekozen. De score van de speler hangt af van het aantal goede antwoorden maar ook van de snelheid waarmee antwoord wordt gegeven! 

De GameRobot Quiz is een geweldige aanwinst voor musea, thema tuinen, historische locaties, dierentuinen en elke plek waar een educatief programma wordt geboden. Jong en oud vinden het leuk om hun kennis te testen in de vorm van een spelletje.

De vragen en antwoorden van de speciale Quiz GameRobot worden in overleg met de klant geschreven en geproduceerd. Het reguliere model van de GameRobot komt uiteraard met kant en klare spelletjes.

Bestel de GameRobot

Bestel nu de GameRobot voor € 2950,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                   8+
Certification:              EN1176
Height:                        908 mm
Diameter:                   300 mm
Weight:                       23 kg
User friendly:            √
Registration use:      √
Human powered:     √
Audiovisual:              √
Time clock:                optional

interactieve speeltuin

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>