De DJ Post is een interatieve installatie voor elke speeltuin, park, promenade of schoolplein.


DJ Post

020 - 3635445

Creëer een toffe  hangout voor tieners!

Hoe werkt het?

Draai aan de schijf en blijf draaien! Zo genereer je elektriciteit. Leg je mobieltje op de DJ Post en nu wordt jouw muziek versterkt afgespeelt! Geen Bluetooth of kabels nodig! De speciale techniek van de DJ Post ontvangt geheel automatisch de audio van elke smartphone en versterkt deze met een sublieme geluidskwaliteit! 

Een fantastische installatie voor elke lokatie

Kinderen, tieners en volwassenen worden verrast door de DJ Post. Iedereen vindt het leuk om naar zijn  of haar eigen muziek te luisteren. Plaats er een met een betonnen podium erbij en creëer de ideale hangout voor tieners. Een DJ Post naast fitness machines zorgt voor een geweldige sfeer tijdens het sporten. De DJ Post is een attractie voor elke speeltuin, park, promenade of schoolplein. Je kunt onze DJ Post over de hele wereld vinden, zelfs in winkelcentra en op vliegvelden!

outdoor dj
outdoor dj

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

De DJ Post heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Bestel de DJ Post

Bestel nu de DJ Post voor € 2250,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. 

Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                 10+
Certification:            EN 1176-7:2008
Height:                      975 mm
Width:                       300 mm
Weight:                     50 kg
User friendly:           √
Registration use:     √
Human powered:    √
Audio:                        √
Time clock:                optional
Safety zone:             at least 150 cm

interactive playgroud

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>