Interactieve installaties en speeltoestellen op maat op maat, voor bezoek centra, speeltuinen en scholen


Interactieve Speeltoestellen en speeltuinen op maat

020 - 3635445

Op maat gemaakt en vormgegeven

Interactieve installaties voor elke omgeving

Eduplaying biedt de mogelijkheid om interactieve speeltoestellen te ontwerpen volgens specifieke eisen en passend binnen een groter ontwerp. Het is zelfs mogelijk om een complete 'Speeltuin van de Toekomst' te laten ontwerpen.

Met Eduplaying's modulair systeem van interactieve componenten zijn we in staat om op efficiënte wijze en tegen betaalbare kosten 'human powered' interactieve installaties voor buiten te maken volgens eigen ontwerp. Wij regelen alle mechanische onderdelen, alle elektronica en software. 

Hoe werkt het?

Eduplayings en haar zusterbedrijf Playnetic leveren modules om te gebruiken in projecten. Er zijn drie mogelijkheden:

-  Je geeft jouw wensen aan, Eduplaying ontwerpt de installatie en produceert het geheel.

- Met onze hulp ontwerp je zelf een installatie en wij produceren het.

- Jij ontwerpt een installatie, Eduplaying levert de componenten, je produceert de installatie zelf.

Met duizenden installaties over de hele wereld en meer dan tien jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van interactieve installaties voor de openbare ruimte is onze technologie zeer duurzaam en betrouwbaar. Vergeet niet: al onze installaties zijn 'human powered' en hebben dus geen externe elektriciteit nodig.  En Eduplaying levert niet alleen innovatieve technologie maar denkt mee op het gebied van spelen en leren. Samen met jou realiseren we opwindende interactieve installaties met spannende games! 

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Eduplaying's installaties hebben geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan een  wiel of schrijf te draaien, op en pedaal te trappen of door te springen. Onze producten zijn bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig uit te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.


Werk met ons team

Ons team en het team van ons zusterbedrijf Playnetic hebben veel ervaring in samenwerking met speeltuin ontwerpers, landschapsarchitecten en projectontwikkelaars bij het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve speeltoestellen en speeltuinen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.   

>