Interactieve speeltuin toestellen voor speeltuin en scholen


Connect-It

020 - 3635445

De vaste Walkie-Talkie voor de speeltuin

Hoe werkt het?

Wil je met elkaar kletsen? Met de Connect-IT wek je stroom op door aan de schijf te draaien. Dan druk je op de knop en begin je te praten. Vertel wat interessants, een mop of een geheim, wat je wilt. Of geef je vriendjes aan de andere kant opdrachten en kijk wat er gebeurd. Vergeet niet 'over en uit' te zeggen als je uitgesproken bent! 

Zet verschillende Connect-It's op flinke afstand van elkaar

De Connect-IT is geschikt om flinke afstanden te overbruggen. Zet er bijvoorbeeld een aan de ene kant van het schoolplein en een helemaal aan de andere kant. Of een Connect-IT bovenin de speeltoren en eentje onderaan. Kinderen vinden het prachtig om met behulp van de Connect-IT met elkaar te kletsen. Een set bestaat uit tenminste twee zuilen, maar het is ook goed mogelijk om meerdere zuilen te gebruiken!

Walkie talkie
Walkie talkie

Geen externe elektriciteit nodig en 100% ecologisch!

Deze interactieve installatie heeft geen externe elektriciteit nodig, want gebruikers wekken zelf de benodigde stroom op door aan het wiel te draaien. Dit product is bovendien vervaardigd volgens het 'Cradle to Cradle' principe. Cradle to Cradle betekent letterlijk 'van wieg tot wieg' en is een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen en duurzaam produceren. Met andere woorden: er is geen levenscyclus 'van de wieg tot het graf', maar na het eerste gebruik wordt een product opnieuw grondstof voor het volgende product. Dit wordt mogelijk gemaakt door de materialen zorgvuldig te kiezen en door de modulaire opbouw van de installatie.

Bestel de Connect-It

De Connenct-It is momenteel niet leverbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Bestel de Connect-It voor € 3500,- en je hebt deze binnen vier weken in huis. Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:              5+
Certification:         NEN EN1176-1:2008
Height:                   1084 mm
Diameter:              220 mm
Weight:                   35 kg
User friendly:        √
Registration use:  √
Human powered: √
Audiovisual:           √
Time lock:               optional
Safety zone:           at least 150 cm

Walkie Talkie

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>