Muziekinstrumenten voor de buitenruimte - Eduplaying


+1 917 6 7777 45

Muziekinstrumenten voor de
openbare ruimte

Muziek is een artistieke taal dat gemeenschap, verbinding en verbondenheid creërt. Muziek roept emoties, herinneringen en beelden op en neemt de deelnemer mee op een magische reis. Instaleer onze muziekinstrumenten voor de buitenruimte om jong en oud te inspireren. De muziekinstrumenten zijn duurzame en perfect afgestemde geluidssculpturen die elke buitenruimte verbeteren.

Voor meer informatie, vragen of bestellingen neem contact met ons op. 

de Starter Collectie

De Starter Collectie is het perfecte starter ensemble van geluiden voor je park of ruimte. De percussie geluiden van de drums zijn leuk voor jong en oud. De soprano/alto geluiden van de Duet brengt veelzijdigheid dat wordt afgerond met de mooie bass tonen van de Yantzee. Instrumenten toevoegen aan deze collectie wanneer je budget het toelaat is eenvoudig. De Starter Collectie bevat:

Drums

Duet

Yantzee 

De Luxe Collection

De Luxe Collectie heeft diverse geluiden en toonbereiken en biedt hiermee een muzikale beleving voor iedereen. De Luxe Collectie becat de Swirl in oranje, de Imbarimba in geel, de Yantzee in blauw en de Drum met een regenboog of groene basis. 

Swirl

Imbarimba

Yantzee

Drums

de Premium Collectie

De Premium Collectie van 5 muziekinstrumenten levert een maximum aan toonsoorten. Ongeacht een muzikale achtergrond of niet, iedereen kan improviseren op de instrumenten, alleen of in een groep. De collectie bevat de Contrabass Chimes, de Swirl in oranje, de Imbarimba in geel, de Pegasus in groen en de Drums. 

Pegasus

Contrabass Chimes

Swirl

Imbarimba

Drums

de Weenotes Collectie

De Weenotes Collectie neemt minder ruimte in beslag. De instrumenten komen in 2 maten, de standaardformaten of de kleuterformaten. Deze interactive sculpturen werken als tools om de verbeelding en creativiteit te ontwikkelen. De Muziekinstrumenten maken het mogelijk voor iedereen om mooie muziek te maken. Deze collectie bevat de Merry, de Piper en de Griffin.

Merry

Piper

Griffin

de Sculptuur Collectie

De Sculptuur Collectie bestaat uit de meest indrukwekkende instrumenten die artistieke flair zullen toevoegen aan de openbare ruimte. Deze collectie bestaat uit de ; Contrabass Chimes, Manta Ray, Harp, Aria, Lilypad Cymbals and Pagoda Bells.

Aria

Conrabass Chimes

Lilypad Cymbals

MantaRay

Harp

Pagoda Bells

de Bloemen Collectie 

​Alle bloemen uit de Bloemen Collectie hebben verschillende kleuren en toonsoorten zodat de collectie eruit zal zien en klinken als een betoverende muziektuin. Met de Bloemen Collectie krijg je in totaal 16 noten, waarvan 13 verschillende. Met passende akkoorden op iedere bloem klinkt het als een geweldig koor van geluiden. 

Eduplaying

The Netherlands

Retiefstraat 33 - iii
1092 VW Amsterdam
T. +31 20 2067878

US and Canada

T. +1 917 6 7777 45

Contact us:

info@eduplaying.com

>