Interactieve speeltoestellen, Human powered voor iedereen

Hoe zou het zijn als je interactie ziet tussen mensen met en zonder beperkingen, die samen spelen en bewegen met interactieve installaties.

Outdoor DJ post
Music Ball

‘Human powered’ installaties waarbij de gebruikers de elektriciteit zelf opwekken en onafhankelijk van internet.

Eduplaying levert interactieve speeltoestellen; complete concepten voor jong en oud gericht op beweging en interactie.

Toegankelijk voor kinderen, tieners en volwassenen met speciale behoeften.

Eduplaying’s interactieve installaties verbinden kinderen en volwassenen en laat ze spelen en bewegen!

Speeltoestellen toegankelijk voor mindervaliden
Muziek- en VerhalenBal toegankelijk voor mindervaliden

Interactieve Sensen Speeltuin

GameWall

Interactieve muur


De GameWall biedt verschillende games aan om de behendigheid te testen. Tevens kan er van de GameWall een prikkelende installatie voor senioren gemaakt worden waarmee ze cognitieve vaardigheden kunnen oefenen.

GameWall

Interactieve muur

€ 6.200,-

De GameWall biedt verschillende games aan om de behendigheid te testen. Tevens kan er van de GameWall een prikkelende installatie voor senioren gemaakt worden waarmee ze cognitieve vaardigheden kunnen oefenen.


ShotSpot

interactieve voetbalmuur

€ 6.500,-

Deze interactieve installatie bevat 6 impact-sensitive panelen met felle LED lichten en geluid. Speel uitdagende (voetbal) spellen in je eentje of met z'n twintigen!

GameRobot

Gamenetic

€ 2.850,-

Met de GameRobot kun je verschillende leuke games spelen. Eerst energie opwekken door te bewegen, dan je behendigheid en concentratie gebruiken! Lees verder voor de verschillende opties van de GameRobot!

Audionetic

audio informatie

€ 2.375,-

Op duizenden plekken ter wereld in gebruik. Als audio info punt maar ook als fun concept op de speelplaats.  Maak kennis met de vele mogelijkheden.

DJ post

interactieve speeltoestellen tieners

€ 2.750,-

De DJ Post versterkt het geluid van elke smartphone, zonder kabels of Bluetooth. Draai de schijf om stroom te maken, kies je lied en dans.

Pratende Vuilnisbak

Pratende vuilnisbak

€ 1.150,-

De Pratende Vuilnisbak is geliefd bij jong en oud. Iedereen glimlacht wanneer de vuilnisbak praat. Jonge kinderen leren hiermee op te ruimen!

AudionSense

interactieve speeltoestellen

vanaf € 1.395,-

The AudioSense kan aan elke wand worden bevestigd. Hij geeft niet alleen perfect geluid maar ook de optie om een geur naar keuze te genereren! 


JumpStone

interactieve speeltoestellen

€ 2.475,-

Door op de JumpStone te springen genereer je energie en begint een van de liedjes te spelen. Blijf springen zodat de muziek blijft spelen!

Muziek- en VerhalenBal

Muziekbal

€ 2.350,-

Geweldig voor kinderen. Geen elektriciteit nodig! Ook voor rolstoelgebruikers. De geweldige geluidskwaliteit met de robuuste uitvoering geeft jaren van speelplezier! 


KineticWheel

€ 2.475,-

Kinderen zijn gek op sturen! Het KineticWheel bestaat met boot, vliegtuig of autostuur. Hoor de piraten of de stroomtrein; de rest fantaseer je erbij!

IA Wipkip

Interactieve wipkip

€ 950,-

De IA Wipkip heeft ingebouwd LED licht, dat wordt gevoed door de beweging van de gebruiker. Het heldere groene licht voegt een bijzonder effect toe aan deze wipkip.

Fluisterschotels

Fluisterschotels

€ 6.500,-

Fluister in de ene schotel en luister in de andere. Kinderen leren over hoe geluidsgolven werken. Maar het is vooral heel leuk om zo met elkaar te kletsen. 

RunTime

€ 3.750,-

Met behulp van de RunTime kun je je eigen spellen verzinnen. Gebruik snelheid en je creativiteit om de RunTime in te zetten voor uitdagende opdrachten.

BallPole

Interactief sport toestel

set vanaf € 995,-

Met de BallPole is elke openbare ruimte multifunctioneel in te zetten. Speel paaltjesvoetbal, skating of iets anders. Ingeklapt heb je geen last van de paaltjes. 


Interactieve Schommel

Interactieve schommel

€ 525,-

De Interactieve Schommel is een oersterke module die elke bestaande schommel voorziet van toffe interactieve spelletjes!  Schommelen en gamen in één.

AudioZone​

interactieve speeltoestellen

€ 6.500,-

De AudioZone biedt 4 stoere games zoals memory, speed test en de BOM. Laat ze spelen en rondrennen en energie maken en energie verliezen! 

Urban Spin

interactieve speeltoestellen

€ 8.500,-

Deze installatie heeft verschillende bijzondere spellen. De combinatie met de interactieve tegels maakt de Urban Spin tot een geweldige ervaring! 

Optische Illusies

Optische Illusies pannel

sets vanaf € 1.200,-

Maak een keuzen uit onze collectie van Optische Illusie Panelen. Jong en oud houden van optische illusies, gebruik ze om een speciale sfeer te creëren.  

.

Interactieve speeltuinen op maat

Interactief stuur

Wij kunnen je helpen om interactieve speeltuinen en installaties te realiseren volgens jouw eigen ontwerp, met gebruik van onze interactieve componenten.

.

.

Mail of chat met een van onze consultants

(als je de chat knop ziet zijn we online)

Duurzaam en ecologisch door de 'human power' en de onverwoestbare kwaliteit

Voordelen

'Human powered'

Alle Eduplaying producten maken gebruik van 'human powered' energie. De installaties hebben geen externe elektriciteit nodig en bevatten geen batterijen. 

100% veilig

Onze producten zijn 100% veilig. Al Eduplaying's installaties zijn getest en gecertificeerd voor gebruik in de openbare ruimte. De installaties zijn geschikt voor speeltuinen.

Toegankelijk

De meeste van onze producten zijn geschikt voor mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen,  inclusief rolstoelgebruikers en slechthorenden.

Onderhoudsarm

Eduplaying producten hebben zeer weinig onderhoud nodig. Sommige producten zijn zelfs geheel onderhoudsvrij!  

Hufter proof

We gebruiken sterke materialen en leveren topkwaliteit. De Eduplaying producten zijn zeer vandaal bestendig.

Optionele tijdsklok

Alle installaties hebben een optionele klok om gebruik s nachts te voorkomen. Geen klachten over geluidsoverlast, zelfs in woonwijken.  

Referentie projecten

  • ASTROnomie lab
  • DEWA speeltuin
  • vlindertuin

Planetarium en Fluisterschotels - Meridiana, Houston, Texas, VS

Ten zuiden van de Texas Medical Center in Meridiana, VS wordt een nieuwe woonwijk gebouwd met huizen, scholen en winkels. In Meridiana worden parken aangelegd voor gebruik van de bewoners en tegelijkertijd voor scholen om educatief gebruik van te maken.  Rond de water basins worden paden met 'learning loops' gerealiseerd. Tijdens de eerste fase worden drie 'learning labs' ontwikkeld: het Astronomie Lab, het Lake Habitat en de Energy Lab.

Eduplaying is vereerd om deel uit te maken van het Meridiana project en leverde het Play Planetarium en de Geluidschotels voor het Astronomie Lab.

Eduplaying management

Naf Hershler en Miriam Levy leiden Eduplaying's team van speeltuin designers, creatieve consultants en landschapsarchitecten. Naf heeft een achtergrond in technologie en educatie en is een expert op het gebied van storytelling en heritage interpretation. Miriam werkte vele jaren in opbouwwerk en heeft veel ervaring in marketing-communicatie.

Het management van Eduplaying werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Miriam Levy

“Een eindig spel wordt gespeeld om te winnen, een oneindig spel wordt gespeeld om te spelen.”

Naf Hershler


“Ga en speel. Ren rond. Bouw iets. Breek iets. Klim in een boom. Word vies. Maak plezier.”

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>