Interactief speeltoestel voor scholen en speeltuinen


Audiosense

020 - 3635445

Prikkel de zintuigen met geluid en geur!

Hoe werkt het?

Draai aan het wiel om elektriciteit te genereren! Geen batterijen of externe stroom nodig. De AudioSense is speciaal ontwikkeld voor de buitenruimte; bestand tegen elk weer, inclusief sneeuw en ijs.  Muziek, liedjes, verhalen, de AudioSense speelt wat je maar wilt. De geluidskwaliteit is geweldig!

Geluid en geur!

Gebruik de AudioSense als losse attractie of voeg het toe aan een bestaand speeltoestel of speelhuisje en verander deze in een interactieve belevenis!  Je zult het niet geloven maar de AudioSense is voorzien van een geur generator! Je kunt kiezen uit een van de vele beschikbare geuren.

Makkelijk vervangen van audio en geur

Het verversen van de audio van de AudioSense is super makkelijk! Alle audio staat op een USb stick. Open het deksel, vervang de USB stick en de audio is aangepast. Zo kun je een Moppen & Raadsels AudioSense in een klap veranderen in een Dierenfabels AudioSense. Of vertel in de zomer een ander verhaal over de natuur dan in de winter! Eduplaying levert verschillende kant en klare audio collecties. Maar het is ook heel makkelijk om zelf verhalen of liedjes op te nemen of andere bestaande audio te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt zijn MP3 bestanden. Ook het aanpassen van de geur is heel makkelijk; vervang gewoon de geur cartridge!

Gebruik de AudioSense om beleving toe te voegen aan de speeltuin

Stel je voor, een 'Hans & Grietje' speeltuin met een AudioSense die het verhaal van Hans & Grietje verteld terwijl kinderen tegelijkertijd de geur van vers gebakken koekjes ruiken! Of denk aan een boot thema speeltuin waar je kunt luisteren naar de verhalen van de piraten terwijl je de zee ruikt! Een AudioSense kan de hele sfeer op de speeltuin veranderen.

Bestel de AudioSense

Bestel de AudioSense nu vanaf € 2150,- en je hebt deze binnen acht weken in huis.
Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                3+
Certification:           NEN EN1176-1:2008
Width:                      170 mm
Diameter:                340 mm
Weight:                    23 kg
User friendly:         √
Registration use:   √
Human powered:  √
Audiovisual:           √
Time lock:               optional
Safety zone:           at least 150 cm

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>