Intearctief speeltoestel voor scholen en bezoekcentra.


Audionetic

020 - 3635445

Plezier en sfeer voor elke speeltuin en park

Hoe werkt het?

Met Eduplaying's interactieve Audionetic Paaltjes verander je elke plek in een fun attractie! Stel je voor: een paaltje dat dieren fabels verteld. Of neem ons populaire Moppen & Raadsels paaltje, met honderden verschillende moppen en raadsels. Met de Trivia Quiz Paal biedt je je bezoekers spannende quizes aan. Audionetic is de ecologische audio speler speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte. Gebruik het als attractie, als spannende toevoeging op elke speelplaats of als audio informatie punt bij historische plaatsen of in de natuur.

Geen elektriciteit nodig!

De Audionetic heeft geen externe elektriciteit nodig! Door op het pedaal te stappen wekt de gebruiker zelf de benodigde stroom op. Daardoor is de Audionetic overal te installeren en 100% veilig en ecologisch. 

Verhalen vertellen

Vertel je verhaal zoals in een hoorspel, compleet met geluidseffecten. Stel je voor: een speeltuin met een Audionetic die kinderen ideeën geeft om spelletjes te spelen. Of een Klassieke Muziek pad door een park met verschillende Audionetic's die elk muziek spelen van een beroemde componist. Een Audionetic bij een wachtrij, waardoor bezoekers zich minder vervelen wanneer ze in de rij staan te wachten. Kinderen nemen het initiatief en ouders luisteren mee. Educatief, informatief, ontspannend en opwindend!

Vervang zelf gemakkelijk de audio

Het verversen van de audio van de Audionetic is super makkelijk! Alle audio staat op een USb stick. Open het klepje met de speciale sleutel, vervang de USB stick en de audio is aangepast. Zo kun je een Moppen & Raadsels paal in een klap veranderen in een Dierenfabels paal. Of vertel in de zomer een ander verhaal over de natuur dan in de winter! Eduplaying levert de verschillende modellen Audionetic compleet met audio inhoud. Maar het is ook heel makkelijk om zelf verhalen of liedjes op te nemen of andere bestaande audio te gebruiken. De Audionetic wordt daarom ook vaak als audio informatie punt gebruikt. Het enige wat je nodig hebt zijn MP3 bestanden.

Met duizenden installaties wereldwijd kun je gerust zijn op de kwaliteit van de Audionetic!

 • Moppen & Raadsels
 • trivia paaltje
 • dieren fabels
 • Zwakbegaafd
 • veilig skaten
 • schoolradio
 • verhalenpad
 • custom AN
 • learn english
 • pacifier tree
 • STEM content

Audionetic STEM

The Audionetic STEM offers excellent possibilities to extend your STEM education beyond the classroom. The audio content of the Audionetic STEM is either prerecorded, provided by Eduplaying, or produced by the students themselves! Changing and creating content is very easy. To change the content all it takes is changing the USB stick (disc-on-key) in the installation. To create audio content, any plain MP3 audio file does the job! Eduplaying provides a detailed (English) manual which helps kids and teachers with ideas how to create interesting stories!

schoolradio

Eduplaying provides many different prerecorded STEM content packages with stories, music and assignments. Some examples:

 • Science Trivia
 • Astronomy Lab
 • Fun outdoor experiments
 • Math games

Bestel de Audionetic

Bestel de Audionetic nu voor € 2450,- en je hebt deze binnen vier weken in huis.
Prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzending en installatie.

Liever het product eerst zien en voelen? Neem contact met ons op en bekijk het product ergens op een van de vele geïnstalleerde locaties of bezoek onze showroom.

Technical data

Audience:                 4+
Certification:            NEN EN1176-1:2008
Height:                      908 mm
Diameter:                 300 mm
Weight:                     23 kg
User friendly:           √
Registration use:     √
Human powered:    √
Audio:                        √
Time lock:                 optional

Audio informatie punt

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.

>