Deze bank is speciaal ontworpen voor de publieke ruimte en speelt je favoriete muziek, spannende verhalen of nuttige informatie. ‘Human powered’ door lekker te schommelen!


Audio Bank

+1 917 6 7777 45

​Kom zitten, ontspan en geniet van je favoriete muziek!

Hoe werkt het?

De Audio Bank is een unieke bank die speciaal is ontworpen voor de publieke ruimte. Door een beetje heen en weer te schommelen op deze bank ​wordt energie opgewekt. En deze 'human powered' energie zorgt er weer voor dat de bank muziek gaat spelen! Klassieke muziek, kinderliedjes, de laatste hits uit de top 40... alles is mogelijk.
Maar de Audio Bank kan ook het verhaal vertellen van de plek waar hij staat (stad, park, historisch gebouw), of bijvoorbeeld informatie geven over een kunstwerk of monument. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! 


Eenvoudige bediening

​De Audio Bank is uitgerust met een inhuizige USB-stick, volumeregelaar en een knop voor de speelvolgorde van de muziek (alfabetisch of random). ​Alle muziek en verhalen worden opgeslagen op de USB-stick. Om de audio van de Audio Bank te verwisselen vervang je dus simpelweg de audiofiles op de USB-stick.​ Dus kom lekker zitten, ontspan en geniet van je favoriete muziek!

Technical data

Audience:               3+
Certification:          
Width:                     700 mm
Length:                   2463 mm
Weight:                   165 kg                                                             Height:                    868 mm
User friendly:         √
Human powered:  √

>