Interactieve speeltoestellen, Human powered voor alle leeftijden

Eduplaying

Interactieve

Speeltoestellen

Onze interactieve speeltoestellen

Interactive Cube

interactieve dobbelsteen

€ 15.000,-

De interactieve Cube is van ver al te zien, een echt landmark. Spin de Cube rond, wek daarmee stroom op en speel een van de toffe games. Voor alle leeftijden.

GameWall

Interactieve muur

vanaf € 7.450,-

De GameWall biedt verschillende spannende games aan om de behendigheid van spelers te testen. Wees voorzichtig, de games zijn verslavend!


ShotSpot

interactieve voetbalmuur

vanaf € 6.650,-

Deze interactieve installatie bevat 6 impact-sensitive panelen met felle LED lichten en geluid. Speel uitdagende (voetbal) spelen in je eentje of met z'n twintigen!

Audionetic

€ 2.450,-

Op duizenden plekken ter wereld in gebruik. Als audio info punt maar ook als fun concept op de speelplaats.  Maak kennis met de vele mogelijkheden.

DJ post

interactieve speeltoestellen tieners

€ 2.250,-

De DJ Post versterkt het geluid van elke smartphone, zonder kabels of Bluetooth. Draai de schijf om stroom te maken, kies je lied en dans.

GameRobot

Gamenetic

€ 2.950,-

Met de GameRobot kun je vier leuke games spelen. Eerst energie opwekken dus bewegen, dan je behendigheid en concentratie gebruiken!

AudionSense

interactieve speeltoestellen

€ 2.150,-

The AudioSense kan aan elke wand worden bevestigd. Hij geeft niet alleen perfect geluid maar ook de optie om een geur naar keuze te genereren! 


JumpStone

€ 2.350,-

Door op de JumpStone te springen genereer je energie en begint een van de liedjes te spelen. Blijf springen zodat de muziek blijft spelen!

Muziek- en VerhalenBal

€ 2.350,-

Geweldig voor kinderen. Geen elektriciteit nodig! Ook voor rolstoelgebruikers. De geweldige geluidskwaliteit met de robuuste uitvoering geeft jaren van speelplezier! 


KineticWheel

vanaf € 2.400,-

Kinderen zijn gek op sturen! Het KineticWheel bestaat met boot, vliegtuig of autostuur. Hoor de piraten of de stroomtrein; de rest fantaseer je erbij!

BallPole

Interactief sport toestel

set vanaf € 995,-

Met de BallPole is elke openbare ruimte multifunctioneel in te zetten. Speel paaltjesvoetbal, skating of iets anders. Ingeklapt heb je geen last van de paaltjes. 

Fluisterschotels

Fluisterschotels

€ 6.500,-

Fluister in de ene schotel en luister in de andere. Kinderen leren over hoe geluidsgolven werken. Maar het is vooral heel leuk om zo met elkaar te kletsen. 

Interactieve Schommel

Interactieve schommel

€ 525,-

De Interactieve Schommel is een oersterke module die elke bestaande schommel voorziet van toffe interactieve spelletjes!  Schommelen en gamen in één.

AudioZone

interactieve speeltoestellen

€ 5.950,-

De AudioZone biedt 4 stoere games zoals memory, speed test en de BOM. Laat ze spelen en rondrennen en energie maken en energie verliezen! 

Muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten speciaal voor de buitenruimte. Inspireer jong en oud om samen of alleen muziek te maken!

Optische Illusies

Optische Illusies pannel

sets vanaf € 1.200,-

Maak een keuzen uit onze collectie van Optische Illusie Panelen. Jong en oud houden van optische illusies, gebruik ze om een speciale sfeer te creëren.  

Interactieve speeltuinen op maat

Wij kunnen je helpen om interactieve speeltuinen en installaties te realiseren volgens jouw eigen ontwerp, met gebruik van onze interactieve componenten.

Mail of chat met een van onze consultants

(als je de chat knop ziet zijn we online)

Duurzaam en ecologisch door de 'human power' en de onverwoestbare kwaliteit

Voordelen

'Human powered'

Alle Eduplaying producten maken gebruik van 'human powered' energie. De installaties hebben geen externe elektriciteit nodig en bevatten geen batterijen. 

100% veilig

Onze producten zijn 100% veilig. Al Eduplaying's installaties zijn getest en gecertificeerd voor gebruik in de openbare ruimte. De installaties zijn geschikt voor speeltuinen.

Toegankelijk

De meeste van onze producten zijn geschikt voor mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen,  inclusief rolstoelgebruikers en slechthorenden.

Onderhoudsarm

Eduplaying producten hebben zeer weinig onderhoud nodig. Sommige producten zijn zelfs geheel onderhoudsvrij!  

Hufter proof

We gebruiken sterke materialen en leveren topkwaliteit. De Eduplaying producten zijn zeer vandaal bestendig.

Optionele tijdsklok

Alle installaties hebben een optionele klok om gebruik s nachts te voorkomen. Geen klachten over geluidsoverlast, zelfs in woonwijken.  

Referentie projecten

  • ASTROnomie lab
  • DEWA speeltuin
  • vlindertuin

Ecologische Vlindertuin, Ramat Hanadiv, Israel

Het Ramat Hanadiv park in Israël zocht naar een oplossing om de bezoekers van de nieuwe Ecologische Vlindertuin het verhaal van de vlinders te vertellen. De uitdaging was om zowel kinderen als volwassenen op een creatieve manier bij de tuin te betrekken.  

Eduplaying leverde een speciale Audionetic 'human powered' audio speler en ontwikkelde het verhaal met een dialoog tussen een klein meisje en de vlinder. Eduplaying schreef het script en produceerde het verhaal in Engels en Hebreeuws compleet met audio effecten. De Audionetic veranderd de hele sfeer in de Vlindertuin!   

Eduplaying management

Naf Hershler en Miriam Levy leiden Eduplaying's team van speeltuin designers, creatieve consultants en landschapsarchitecten. Naf heeft een achtergrond in technologie en educatie en is een expert op het gebied van storytelling en heritage interpretation. Miriam werkte vele jaren in opbouwwerk en heeft veel ervaring in marketing-communicatie.

Het management van Eduplaying werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Naf Hershler


“Ga en speel. Ren rond. Bouw iets. Breek iets. Klim in een boom. Word vies. Maak plezier.”

Miriam Levy

“Een eindig spel wordt gespeeld om te winnen, een oneindig spel wordt gespeeld om te spelen.”

GARANTIE

Eduplaying biedt 3 jaar volledige garantie op haar producten, uitgezonderd normale slijtage. De constructie – alle niet bewegende delen – is gegarandeerd voor 7 jaar. Binnen de garantieperiode levert Eduplaying kosteloos reserveonderdelen. Schade door vandalisme, oneigenlijk gebruik en gebrekkig onderhoud valt niet onder de garantie.